Större läppar?

Var inne på style by Tyra och fynda lite, hittade detta lip balsam som ska göra läpparna fylligare. Det sticks och jag är jätte nyfiken på om det händer nått ;)


Gutten dagg!

Åh va det är gott med kaffe på förmiddagen :)) det gör dagen till det bättre, oftast.

Skåål!


Dagens ros

Tack Kinna för uppvaktningen, jag är fan en riktig bra vän! Tar åt mig all ära och du har nu gjort min dag.. Men vem är du?


Söndag :))

Idag har jag busat med mina bröder, shoppat lite & nu avnjuter jag glögg o lussekatt! Underbara dag.


Fångad av en stormvind

Det blåser storm ute och det är inge roligt att försöka sova då.. Läskigt.

Men men, jag ska kanske vara glad att jag är inne när det är sånt väder. Ner bäddad i sängen och spider man på tvn.. Soft.

Natti :))


Julfint!


Första advent helg!

Imorgon är det advent, vilket betyder julfin i massor! Efter jobbet åkte jag med Mamsi, Ulrik och solweig på marknad i sörping. Suuuper mys. Jag inhandlade en julstjärna på underbara Akleja. Så nu har jag julfixat hemma, det behövs inte alls mycket för att få till juligtmysiga hemma. Nu vill jag att det ska bli december & julafton!!


Mätt & belåten

Sicken mysig kväll jag haft ikväll. Mycket god mat och oerhört trevligt sällskap. Nu blir det sängen, imorgon väntas jobb o julmarknad med Mamsi.

God födelsedags tårta bjöds det på ikväll, lite julmys även på den.. Min vän Frida kan göra goda tårtor, vet inte om båda var vackra. Men goda var de ;)


Julfint

Igår skyltade jag med lite jul i fönstren på jobbet, super mys med jul!

Nu ska jag iväg och fira johanna efter en super lång och seg dag. Längtar redan till sängen.

Pussis


Trött?!

Vaknade 9.20 idag.. Sovit som en gris inatt. Hur fan kan jag vara så trött? All mat igår gjorde att jag inte ens ville ha frukost. Känner att denna dag kommer bli lång och att jag börjar må konstigt. Vill i te bli sjuk nu löne dag och allt.

Om en timme har jag lunch hoppas jag vaknar till tills dess. Dags att jobba hej o hå!


Mat, så underbart!

Nu är lunchen över, spagetti o köttfärssås vart det till matlåda idag. Så gott! & på tal om gott så längtar jag så oootrooligt mycket tills ikväll. Julbord is the shit! Jag har en röd blus och kavaj idag, men i omklädningsrummet ligger en ny svart klänning. Får se om jag byter om sen innan vi går :))

Off to work!


Jobbijobb

Dags att jobba, taggar för julbord ikväll med mina kära GM:are ;)

Puuuussss


Att sova..

Jag har kommit på varför jag är så trött på morgonen, eller jag tror att jag kommit på det..

Jag är ingen morgon människa, jag är ingen kvälls människa. Jag tycker jag går o lägger mig relativt tidigt och går upp tidigt. MEEEN jag behöver verkligen sova, minst åtta timmar per natt. Säg att jag somnar halv tolv och går upp halv åtta typ, det är åtta timmar och jag skulle må som en ängel... Saken är den att jag går och lägger mig strax efter elva oftast och S börjat snusa bredvid mig efter tio min och jag önskar verkligen att jag ligger sovandes vid halv tolv. ICKE ICKE ICKE!

Det tar cirka en och en halv timme för mig att somna.. Helt sjukt och jävligt irriterande. Måste jag gå och lägga mig ännu tidigare? Hur ska jag lyckas somna snabbt? Vaaaad ska jag göra? Jag vill verkligen inte gå upp på morgonen, jag är sååå trött...

HJÄÄÄÄLP!!


Nattinatti

Det fick bli träning hemma idag eftersom att det lås jag köpte idag inte gick o öppna, så kunde jag aldrig låsa in mina saker på gymmet. Vi prövar imorgon igen ;)

Nu ska jag äntligen sova, som jag längtat. Hade hellre haft sex, men men..

Godnatt!


Gottegris!

Ååååh vad vi har det gott på jobbet ;) tur att jag ska träna efter jobbet!!


Orka?

Oj.. Nu började precis halv tio nyheterna. Det betyder att jag måste gå om 45 minuter, kanske borde jag börja göra mig i ordning då? Men det är ju sååå skönt i soffan och Super gos med Simons morgonrock.

Nä nu måste jag resa på mig, ett två tre... Pust!


Måndags mys!

Nu har vi mys, med Ajas nya jobb & det bjuds på mat & alkohol.. Hur ska detta sluta? MYYYYSSIIIGT!


Ännu mera nytt

Nu fick vi o göra, heja heja heja!
Älskar när det kommer paket ;)


Tycker man om måndagar?

Jag ville verkligen inte gå upp idag, hade lätt kunnat ligga kvar i sängen men var tvungen att gå på morgonmöte.. Visst, vi äter alltid frulle ihop o det är super mysigt men just idag hade jag hellre legat kvar i sängen.

Nu ligger jag i soffan o myser efter lunchen, maten var så god och jag är precis lagom mätt. Funderar på om jag ska upp till tyra's butik och kolla in julklapp åt lillasyster, eller kan det vänta tills imorgon. Ligger nog hellre kvar i soffan ett tag till... SKÖÖÖÖNT!

Puss& kram


Yoga

Jag klarade det, jag gick till gymmet och tränade yoga! Underbart. Jag känner hur musklerna växer ;)


Känner man sin kropp?

Efter en timme i sängen, en mormor tablett och en kopp kaffe så mår jag susen! Fisk med saffran och tomat i ugnen.. Hoppas verkligen jag hinner piggna till till klockan sex då yogan börjar.. Hoppas!


Migrän bajs!

Hatar migrän! Haft sådär små ont i huvudet enda sen igår.. Rotade precis igenom hela lägenheten efter huvudvärkstabletter och hittade Alvedon som smälter på tungan (as äckligt!). Nu ligger jag i sängen, bara hoppas att det ska gå över.

Vill så gärna gå och handla så jag kan laga god mat, vill så gärna gå ner på stan en sväng, vill så gärna orka med yogan ikväll. Så nu din dumma migrän, nu får du försvinna. Jag lägger mig i sängen o blundar i tio minuter och när jag vaknar är du borta, okey?


Bild till inlägget nedan..


Nytt i butiken

Jag döööör så mycket fint!! Men varför ska Caroline inte kunna ha snygga markerande plastbågar?? Jo för hon har en tjockis näsa som inget passar på..typ.. I alla fall inte dessa godingar.
Bajs!


Skiss

Efter en egen gjord skiss på hur lägenheten TYP ser ut, så längtar jag ännu mera!

Snaaaart så!! Iiihhh!!


Stolt!

Så stolt över lilla mig. Idag har jag nämligen köpt soffa.. UNDERRRBAART! Nu är det inte långt kvar, den första december börjar vi måla! :))


Vad är problemet??!

Samma sak igen... Min kära sambo är ingen vuxen människa utan en full jävla snorunge som inte vet bättre. Nu ligger jag på soffan.. Får se hur denna natt slutar, o "morgondagen" lär ju vara åt helvete!

Jag är så förbannat jävla trött.. På allt!


Myskväll

Jag har haft en underbar kväll, imorgon väntas fix och mys med min kära!

Puss & godnattis från lilla mig.


Super onsdag!

Så mycket vardagslyx hos Frida & Alex. Helt underbart. Vin & pasta med skaldjur som Alex tillagat! Duktig kock, så himla gott!

Nu ska jag & Frida dricka mer vin och prata massa skit. Imorgon är det en välbehövlig ledig dag.. Loooove


Tisdag

Ojoj vilken dag! Seg och trött har jag varit. Det vart ingen träning utan jag o S gick till stan o kollade in våran dröm soffa och gick sedan hem o åt. Nu ska vi ge varandra lite massage och pussas. Mys.

På torsdag o fredag är jag ledig. Skööönt. Det behöver jag.

Puss & godnatt


Firar in vintern

Längtar till jul och ger vintern ett varmt välkomnade med gröt till frulle! Gott!


Födelsedagsfest

Fest för millidilli som fyllt år! Nu är det drink kväll med kortspel och fint umgänge!

Kraaaaaan


Kajsa

Jag fryser lite och ryser lite. Längtar tills ikväll då ska vi fira Emilia, längtar tills yogan imorgon. Kaffet jag dricker smakar underbart. Funderar mycket. Orkar jag kämpa mera? Jag vill ha så mycket och får ingenting. Trots att jag har så många, så mycket runt om kring som jag vet betyder och tycker om.. Känner jag mig så ensam. Så ensam.

Jag längtar till jul, jul betyder gemenskap för mig, kärlek. Nu behöver jag det, nu vill jag.

Det är nog Kajsa inom mig som pratar, hon som känner mig som bäst. Som ingen annan. Hon som man blir lite rädd för ibland.. Som drar ner mig men sedan kastar upp mig igen. Konstigt. Jag vet.

Hej.


Hon den där

Jag har en vän, hon är bra för den hon är och as grym! Jag tycker om henne och det vet hon. Boost till dig min vän, man kan om man vill! Livet är på din sida, lev, var dig själv, tro och vet att du kan. Du är guld värd Signe.


Piss & skit

Sambolivet är åt helvete, speciellt när man man är sambo med ett barn!

Nu är jag så klar vaken man kan bli och hittills har han lyckats förstöra hela min dag, som knappt har börjat. Lyckat. ..


Torsdag

Vilken torsdag, jag är så jävla grym! Varit grym på jobbet, tränat, lagat mat och hunnit umgåtts med jensa, undrbart! Men nu är det så jävla godnatt, imorgon är det helg igen. FAN vad jag längtar!

Puuuuussssss


Bajsig dag!

Denna dag har varit bajsig, skit dag! Så nu ska jag sova & hoppas att dagen imorgon blir bättre. God jävla natt!


Blä!

Idag är jag as trött och vill vara hem! Har beslutsångest och vill ha massa pengar! Måste verkligen ha så mycket.. Nuuuu. Soffa, säng, kläder, inredning, masssssoooor! Låt mig vinna på lotto eller få en fet löneförhöjning. Vill inte låna av mitt sparande, tar så lång tid innan jag betalar tillbaka. Skäms.

Blä, dags att jobba igen.. Vill hem!

Kramis


I love sängen

Såååå skönt! Kom precis på att jag börjar som vanligt idag, alltså 10.45.. Så vet ni? Jag gick o la mig igen. Fy i bubblan vad skönt det är här i sängen. Synd att min kille redan åkt till jobbet och inte kunde ligga kvar o gosa med mig bara.. Längtar redan tills ikväll när jag får pussas!

Älskar dig Simon


Kläder

Hur glad blir man inte när man kommer på att halva vintergarderoben ligger på vinden i väskor?! Helt plötsligt hittade jag alla mys-höst-vinter tröjor/tunikor jag letar efter.. Det konstiga är bara hur man kan glömma? Har man mycket kläder då ELLER en alldeles för liten garderob? Hmm..

Nu ska vi sova, imorgon är det träning igen, längtar, natti <3


Whats up!

Ojojoj vilken träningsvärk jag har idag! Yogan igår var helt underbar och kommer från o med nu bli en söndagsrutin. Är så jätte stolt över mig själv att jag tränat fyra gånger denna vecka plus promenader och övningar hemma. Men jag ska inte trötta ut mig på detta utan bara träna då jag vill.. Men sim mål i allafall två dagar i veckan. MINST.

Så nu mår jag toppen bra! Första gången jag har ont i kroppen på ett bra sätt, i allafall på väldigt lääänge! Hehe

Kraaamis


God morgon sötnosar!


Fortsättning..

Lördagsmyset fortsatte med en super god middag, kyckling med soltorkade tomater, fetaost, basilika i chili samt potatisgratäng! Vi firade även med ett glas rött. Tack Frida för en mysig kväll! Nu ska jag somna i min mans famn.. Natti!


Lördagsmyyyys!

Nybakade scones, rooibos te, greys anatomy, banan muffins i ugnen och raggsockarna är på! Hur mysigt har inte jag?

Kram på er!


Fett taggad

Jag känner mig så jävla taggad! Andra dagen i rad på gymmet och idag tog vi verkligen i, svettades och jag känner redan av träningsvärken i magen. Så underbart skönt! Nästa gång kör vi på söndag, om inte innan? ;)

Mycket händer i helgen, Misen är hemma, vikbolandsjul, bio och annat mys. Skulle ju jobbat på lördag, men icke. Jag älskar röda dagar!

Btw, jag vill gå på maskerad..
Gissa vad jag skulle va?


Sex & the city

Älskar att somna till ett avsnitt av sex & the city (inte lika mycket som jag älskar att somna till grey's, men ändå)! Önskar jag levde lite som dom, som i en dröm..

Idag efter jobbet hade jag första träningen med Frida, otroligt skönt nu i efterhand o jag är sååå glad och stolt över mig själv att jag gick dit! Nu ligger jag i sängen, super trött i kroppen. Men det var de värt! Hoppas att jag har lite träningsvärk imorgon.. Hoppas.

Undra om S kan dra sig från datorn o komma o lägga sig här bredvid mig? Jag säger i alla fall god natt nu..

KRAAAM


RSS 2.0