Snabbsegdag

Blå vilken seg dag det varit, den har bara rusat förbi men oj så tråkigt.

Längtar tills imorgon, kurs, vin och fira att jag är ledig på torsdag.. (jobb-helg)

Efter en lång varm dusch med min sambo är det nu läggdags! Natti


Måndags mys!

Ett glad vin och Jenny-mys! Underbart.


Helgen

Jag har haft en bra helg med vin och spel, melodifestival, film, snacks och god mat och underbara vänner och pojkvän!

Den här veckan ska vara lugn för min del, det behöver jag.

Nu är det dags att jobba igen!

Hopp & hej


Snart är det helg

Jag girade in helgen hos Alex & Frida ihop med lite vin o hemma gjord pizza! Underbart!

Nu ligger jag i sängen och ska sova och snart kommer även min sambo hem. Längtar till imorgon, fredag, löning och helg!

Natti


Det där med att gå till sängs..

Visst, tanken om sängen slog mig redan vid halv tio.. Sen tvättade jag av mig sminket, vek tvätt och började diska. Herre min je! Vad är felet?! Och nu, nu vet ni har jag legat i sängen i TRE KVART och inte en tanke på att sluta ögonen och somna.

Så, NU ska jag lägga ifrån mig mobilen, släcka lampan och pussa på min sambo.. Sen sova. Eller vad det nått mer jag skulle göra???!!

Toooookig.


Att läsa böcker

Jag ska bli bättre på att läsa. Börja läsa ett kapitel ur en bra bok innan det är läggdags om kvällarna. Nu har jag fått låna en bok av min kollega. Hoppas den är bra! Men hur hittar man bra böcker?? Skit svårt. Jag gillar verklighets baserade böcker, inte allt för långa, gärna mer utav en historia och inte en biografi. En roman helt enkelt. Tips någon??


Tjockis tisdag!

Idag har jag ätit TVÅ semlor! Så himla underbart gott, kommer hinna äta massvis med semlor innan dom försvinner igen, hihi.

I helgen ska vi ta tag i gamla lägenheten, städa ur och börja med flyttstädningen. Tråååååkigt. Om jag blundar och knäpper med fingrarna så kanske den städar sig själv?

Nu blir det gos i soffan och sängen tidigt! Både jag och Simon är lagom trötta.

Puss & godnatt


Hur tänker Ikea?

Söndag är ju en typisk städdag.. Hela lägenheten är nu ren. Skönt. MEN hur lätt är det att städa toaletten när Ikea gjort toalettlopp som i stort sätt är omöjliga att göra rent? Titta noga på bilden nedan!! (lilla mormor förstår säkert min frustration)

Nu blir det kaffe!




Mellobollo

Melodifestivalen precis avslutad.. Ranelid? Va fan gjorde han där? Kärleken är ett mirakel, visst, men låt tjejen sjunga själv nästa gång! Pyton.

Eftersom att vi inte har något ljud på svt fick jag sätta in mobilen i ljudsystemet och titta på bilden som visades på tvn.. Det gick bra. Förutom att ljudet var 30 sekunder efter. Haha.

Nu ligger vi i soffan och myser, jag och mitt mirakel. Kvällen känns bra och jag längtar till sängen! Våran otroligt sköna, underbara säng.

God kväll mina kära :)


Jobb helg=ledig torsdag!

Oj oj, jag har inte lyft ett finger idag. Flyttat mig från sängen till soffan, från soffan till datorn, från datorn till soffan och snart är det dags för sängen igen. Underbart skön dag!

Elsas värld, top model, grey's, adam live och nu.. Halv åtta hos mig. Så har dagen sätt ut!

Ännu en skön sak.. Min förkylning har börjat släppa!! Wiiihuu, nästa vecka ska jag vara på topp, så det så!!

Btw, Isabella scorupco är jätte vacker!


Tända ljus & mys i soffan

En skit dålig film visas på sexan. Men självklart måste vi se den.. "inget annat att se". Min pojke är gullig. Han lagade mat idag och fint vart det. Potatisgratäng, kött, sallad och svamp sås!

Nu myser vi i soffan med tända ljus och godis. Vi sitter i våra morgonrockar. Snart är det dags för sängen och jag längtar. Ledig imorgon och ska äntligen få sova ut, då kanske äntligen denna förkylning försvinner!! Hoppas!!

Bye :))


Stora varma hjärtan

Idag, denna hjärtans dag, så känns allt lite bättre. Vet Inter varför egentligen. Fortfarande förkyld, fortfarande trött och jag gillar inte ens alla hjärtans dag! Eller? Jag gör nog det egentligen.. En dag då man kan få vardsgalyxa lite, kramas extra mycket och ge bort nån söt present. Låter ju underbart.

"Så ska det ju vara varje dag".. Ja men det är inte så för alla! Min kära, underbara pojkvän ger mig (oftast) ingenting denna dag. Han ger sällan något bara sådär heller.. Så varför kan man inte ta vara på dagen och bara mysa lite extra, behövs inga presenter hit och dit!

Så ikväll blir det music Quis på Hugo med våra vänner Frida & Alex! Det kallar jag en bra dag för alla stora varma hjärtan!


För tidigt

Jag brukar att tycka om att gå upp tidigt men inte idag, inte sen flera veckor tillbaka. Jag vill sova!

Försöker i allafall att vakna till i duschen, bästa som finns, sitta i le dusch is the shit! Love it.


Pigg och glad

... Eller inte!! Varför kan jag inte bara bli frisk?

Natten var hemsk! Sova, hosta, sova hosta hosta, sova. Pust. Nu ligger jag i soffan på jobbet, lunch rasten snart slut och jag VILL VERKLIGEN INTE. Har feber, ont i huvudet, trött, snorig, hostig. Men hemma går det ju inte att vara.. Då är vi en ensam säljare med tre optiker. Kul att känna press att gå till jobbet när kroppen bara skriker neeeeej!

Upp och hoppa, får se hur länge jag orkar med eftermiddagen innan jag svimmar.. Nu treo!


Som X2000..

Fy i farao vad veckorna går fort och jag har aldrig, för ens nu, känt att det är dags att sakta ner. Jag hinner inte med mig själv, jag inner inte med att bli frisk, hinner inte tänka. Andas Caroline, andas.

Ikväll vart jag & Simon bjudna på middag hos Alex & Frida. Tre-rätters. Helt underbart. Mina smaklökar var inte riktigt på min sida men jag antog att det var super gott!

Denna vecka som kommer ska jag försöka ta hand om mig själv, planera mina dagar bättre så jag slipper få panik. Tända ljus, mysa i soffan, ära middagen i köket OCH gå till sängs tidigt. Viktigt. Annars blir det lätt att kroppen lägger av.. Eller i allafall mitt huvud.

Har precis tagit cocillana och en stark värktablett, så nu kommer jag sova gott.

Natti.


Nattis..

Så jävla mycket godnatt! Dagen har varit underbar och nu äntligen är det läggdags. Sängen skriker efter mig..... Myyyysiiigt!

Idag har jag umgåtts med lillsysteryster på dagen, kvalitetstid. Underbart.

Puss, kram, kläm på skinkan, gos och godnatt!


Film

Film med grannen Jenny och hennes underbara hund gucci :)

Imorgon är det tvätta som gäller!


Nu tar jag helg!

Ligger i soffan och dricker te, tittar på biggest loser. Nu vill jag bli frisk, vill gå till gymmet och träna med min kompis. Fridaaaaaaa hjälp mig att bli frisk så jag kan vara med på gymmet och peppa oss inför sommaren. Våra kroppar kommer vara så snygga!!

När jag gick från jobbet idag tog jag helg, ledig fredag och lördag, så himla underbart. Dagen imorgon ska jag passa på att göra sånt man inte hinner i veckodagarna (som att städa). Ska även försöka baka nått gott och ta en fika med Jenny.

Nu ska jag försöka slita min pojkvän från datorn och be honom komma och mysa med mig i soffan. Kanske till ett avsnitt av heroes innan det är läggdags?

Puss & kram


Sjuk..

Känner mig jätte dålig, vill bara hem. Ska sova i soffan en stund. Ikväll när jag kommer hem ska jag bädda ner mig i sängen diiiiirekt.

Tack o hej!


Söndags fm.

Känner mig sjuk, jätte hostig och ont i halsen. Ligger i soffan med täcket på mig. Dricker te. Skönt.

Tror bestämt att jag ska ligga här hela dagen!


Myspys

Jag älskar Vårat hem! Idag köpte vi lite små saker som bara piffar upp och hittar sin plats direkt. Underbara hem.

Min lediga dag har bestått av mys med min man, lunch på stan, fix & trix. Har även hunnit med att laga mat och en mindre lyckat kladdkaka. Har aldrig misslyckats med en kladdkaka förut men jag gjorde en chansning och det gick inte så bra.. Hehe..

Jobb helg för min del, så nu blir det sängen. God-underbara-natt!


RSS 2.0