Glader påsker

Äre påsk så äre påsk :) Myyysss!


Glader dager

Igår somnade jag vid strax efter nio! Sov tills klockan ringde vid sju i morse och kände mig så jävla utvilad. Underbart. Så idag är en glad dag! Love it.

Ljus & kärlek från mig


Tisdags-kväll

Idag har varit en helt okej dag på jobbet. En super kund som handlat glasögon av mig för totalt tjugo tusen kom in och var jätte nöjd. Jag gav henne ett paraply och vet ni? Jag fick en kram tillbaka och hon gjorde verkligen min dag. Underbara människa. Tänk vad ett litet paraflax kan göra!

Var på gymmet en timme idag och nu ligger jag utslagen i soffan. Blir sängen tidigt ikväll, imorgon är det kund-dag i butiken som gäller. Kul.

Hopp o hej.


Knas dag.

Idag har jag haft en tråk-dag. Allt har bara varit skit och jag behöver bara andas. Ligga i soffan, andas. Alla har vi sånna dagar. Det är mänskligt, men inte ett dugg jävla kul.

Nu går jag och lägger mig och hoppas på en bättre dag imorgon. Natti.


Kakor

Så här blev resultatet, lillebror vart riktigt nöjd!

Nu blir det ensam kväll i soffan.. Underbaaaart!! :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/234259/images/2012/pic_195373770.jpg" class="image">


Morgonstund har guld i mun

Hej hallå god underbara morgon :))

jag är uppe med tuppen, här är det dags att baka. Min kära söta lillebror, Anton, fyllde elva igår och idag ska detta firas! Självklart ska systeryster stå för kakor och jag kan inte komma på annat än att gå in på världens bästa aklejatrend.blogg.se och sno massor av goda recept från Fridas syster Linda.

Går kvällen var förresten toppen! Jag & Simon var över hos Robin & Matillda för lite spelkväll med tillbehör som ost, kex o korv. Gott & super trevligt!

Näää, trots att solen inte smekte min kind godmorgon så är jag på bra humör. (kan vara för att jag är ledig!)
Ha en bra dag!

Love C


Att vakna med solen, lovely.

Tre morgon promenader har gjorts denna vecka. Underbart skönt och speciellt när solen är framme. Idag har jag så ont i foten att haltar lite smått så ingen promenad idag.. MEN jag vaknade innan klockan ringde, vårsolen pussa mig god morgon och jag gick upp.

Har precis avnjutit en fin frukost och funderar på att göra mig färdig och gå ner till stan innan jobbet. Fönster shoppa får man!

Gör er alla en underbar dag och helg <3


Solen strålar

Jag önskar jag kunde hoppa av glädje att solen skiner ute, men icke, jag är ju inne....... Önskar jag kunde vara ledig, gå promenad, fika, shoppa, mysa, sitta i solen, njuta, ha semester!!

Vill ha sommar, varm sol och ledighet!
Måste vara ledig snart annars orkar jag inte mer.. Längtar!


Oj oj..

Ska ju självklart vara tvärtom på bilderna, men i allafall båda är tagna klockan kvart över sex med ungefär en och en halv månads mellanrum ;)

Pussis


Det börjar bli ljust nu

Gud va det är skönt att gå från jobbet när det fortfarande är ljust ute, och det var inte alls länge sedan det var bäcksvart..

Det här kortet togs idag och det under i början på februari, coolt.


Badkar

Det hade varit underbart att ha ett badkar hemma, hade jag haft två badrum skulle det varit ett måste. Men nu får jag nöja mig med dusch. Imorse efter morgon promenaden satt jag i duschen i tjugo minuter och drömde mig bort, tänkte på Rhodos. Jag längtar!


Det där med att jobba..

Jag önskar jag kunde säga att jag vet exakt vad jag vill göra, vad jag vill arbeta med. Men det går inte, jag vet inte. Jag har väldigt lätt för mig, accepterar oftast att allt är helt okej. Nöjer mig med det jag har. Men jag vill inte det. Jag vet att jag önskar jag hade mera ansvar, fick bestämma mer och fixa med personal och lite pappers arbete. Det har jag gjort förut på te & kaffe och gör det lite nu ibland också, men jag har aldrig fått nått för det. Önskar det kunde synas på lönen, de timmar jag jobbar och på mina anställningsbevis. Har kommit underfund med att de jag gör nu funkar men det tillfredsställer mig inte.. Vad ska man göra?! Jag vill älska det jag gör, brinna för det och inte vilja vara nån annan stans än på jobbet. Önskar allt kunde lösa sig självt men vet att det inte fungerar så. Måste ta tag i allt, ta tag i mig, tänka och sen göra nått åt saken. Måste, måste, måste.

Dags att jobba, lunchen slut. Längtar till träningen ikväll och att få prata med Frida. Du överlever dagen Caroline, kämpa.

Tjenaaa.


Sicken dag mina kära

Igår var det inflyttningsfest hos Emilia, super fin lägenhet och super trevligt att träffa alla men.. Tyvärr vart det en tidig kväll för mig. Åkte hem vid strax innan tio med med en utav mina nära vänner vid namn huvudvärken. Detta resulterade i migrän idag..

Legat i soffan i stort sätt hela dagen, tog mig upp en stund för att söndags-städa, men annars har soffan och jag varit riktigt goda vänner. På tvn har självklart grey's rullat under hela dagen. Umderbart!

God nattis.


Lördag morgon...

På jobbet och ska vara här till tre.. Jag går i sömnen känns det som, vill hem och sova.

Önska mig lucka till, annars kanske jag somnar stående..


Mat!

Jag älskar mat! Igår var Frida & Alex här på middag. Grabbarna stod för käk och det bjöds på hemmagjorda hamburgare. As gott. Fick även plocka med mig tillbehören och göra en burgare idag till lunch. Gotti gott.

Och idag bjöd Jenny på tacos! Jag bara älskar mat, önskar att man gick ner i vikt av att äta mycket och frossa i allt gott som världen har att bjuda.. Men så är inte fallet. Pust.

Natti :)


Vill bara skrika

Jag fullständigt haaaataaaar datorer, hatar ljudet av tangentbordet, datamusen.. Allt!! Hatar även ljudet av suck och stön som kommer från min sambo när han "dör" osv. Dessa dataspel!! Jag kommer sakta men säkert avlida eller i allfall skrika tills luften tar slut.

Ta mig här ifrån.


God night

Ikväll har jag suttit med denna underbara tjej i soffan, lika trevligt som alltid. Vi har drömt oss bort till Rhodos och vill att det ska bli augusti nuuuu..

Men först sängen, först god natt, först.. Imorgon.


Solig onsdag

Bara för att det är fint väder idag har jag klänning på mig, är lite sådär extra glad OCH ikväll efter träningen är det massa med mys i soffan som gäller.

Imorgon är jag ledig och det ska bli så skönt att få vara hemma en dag, ska bara andas, bara vara jag och ta det lugnt. Skulle egentligen behöva flera veckor ledigt just nu, men jag får vänta tills semestern drar igång i sommar.

Kärlek från mig. Pussis.


Hjärta skor

Älskar mina nya skor. Stadium outlet, 650kr. Puma hjärta mig.


Final!

Mello-final! Det firar jag med räkor, vindruvor, ost och kex. Plus ett stort glas vatten :) gott gott!

Men hallå? Så mycket skal för så lite räkor, 1kg? Nä va.....


Fredag kväll

Denna kväll spenderas med min underbara vän Frida. Kärlek till henne.


Naglar

Jag har insätt att det inte alls behövs mycket pengar och fina salonger för att lyckas få vackra naglar..

Depend, i love you.


Underbara helg, du är välkommen!

Fredag idag, en ledig sådan. Solen har precis börjat skina och jag har ny bryggt kaffe i handen. Lovely.

Jag och Simon ska snart iväg till stadium outlet och kolla in lite nya "gå skor" och annat smått o gott. Träningsvärken idag då... Kan väl säga så mycket att jag inte ens kan sätta mig ner utan att hålla mig i. Har sån otrolig värk i låren efter alla knäböj igår. Pust. Men jag är glad för det, det är ju liksom FREEEEDAAAAAG!!

hej hopp!


Functional toning

Jag är så jävla utslagen, ligger medvetslös i soffan och kan inte resa mig. Träningen idag var behövlig och det känns i kroppen på flera sätt. Skönt. Men fan va jobbigt. Det tar nog ett bra tag innan jag går på pass igen, det är inte min grej. Sjukt bra träning men med lite pepp och bra musik kan jag köra styrka hemma. Jag gillade yogan. Den kan jag tänka mig att gå på igen, men jag ska i alla fall försöka bli bästis med crosstrainern!!

Imorgon är jag ledig, ska ha en lagom lång sovmorgon och sen mysa med Simon heelaaa dagen lång. Men nu.. Nu är det dags att försöka ta sig från soffan till sängen. Eller ska jag be min sambo bära in mig?


Filmis

Jag & Simon hade precis Alex på besök. Vi har dippat morötter och chips. (jag tog två små chipsisar, stolt!) I vilket fall så såg vi super 8.. Bra film! Även om det var barn som hade huvudrollerna så var den spännande hela vägen och lätt värd att se. Trevlig och mysig kväll.

Har även hunnit med att köra lite styrka ikväll, armar, mage, rygg. Skulle inte förvåna mig om jag har träningsvärk i armarna imorgon.. Sjuuukt otränad! Men imorgon är det dags för gymmet igen! Rhodos here i come!

Nu är det sängen, natti natt :))


Kort vecka..

Underbar dag, började lite stressigt men lyckades komma till jobbet med helt okej klädsel. Alltid morgonens stora problem, vad man ska ha på sig. Varför ska det alltid vara så svårt?!

Jag har varit på bus humör hela dagen.. Ni vet sådär fnissig och kan liksom inte sluta skämta. Kollegorna på jobbet tyckte att det var sådär kul och Simon bara suckade när jag kom hem. Nu är bus humöret över och jag ligger utslagen i soffan, snart dags för sängen.

Imorgon är det onsdag och sen är det torsdag och seeen, sen är det fredag och jag är ledig. Lång helg! Hur nice?
Ska baka bröd och äta lång frulle.. Gottt!

Men frukosten imorse var det inget fel på, så här såg den ut..


Tillbaka

Idag var jag och tränade för första gången på evigheter, kändes underbart! Nu är jag tillbaka äntligen, frisk, pigg och glad. Hoppas det håller i sig.

Puss & godnatt


RSS 2.0