Nu tack!

Det är jobbigt att hålla ögonen öppna nu, blundar varannan minut men får INTE somna. Nu är det ju bara en halv timme kvar tills tåget stannar i mitt Norrköping.. Somnar jag nu vaknar jag inte sen. Hoppa kull, dra ett skämt, springa mellan vagnarna? Hur ska jag lyckas........ Längtar såååå till sängen & min lediga dag imorgon!

Annars har jag haft en underbar dag, mycket folk, mycket sälj, nytt, nya människor. Jätte trevligt! Synd bara att jag inte han se mer av Malmö än butiken när jag ändå var där. Vi tar det en annan dag ;)

Kram då eller godnatt kanske, snart i alla fall.... Zzzzzzz!!!


Ojoj vilken morgon..

Jag har inte gått upp såhär tidigt sedan jag jobbade på McDonalds och det är över ett år sedan. 5.05 ringde klockan, strax efter sex bar det iväg hemifrån och nu sitter jag på tåget till Malmö. Hur hände detta?

Otroligt kul! Jag ska nämligen ner och jobba i glasögonmagasinets Malmö butik. De var lite ont om folk och då får jag testa på att vara där en dag.

Och vet ni? Från och med 1juni kommer jag jobba 30% i linköpings butiken och självklart 50% här i våran lilla stad. Kul med lite nytt. Får se hur länge jag orkar med det, hehe.

Nä om jag skulle lista ut vilken vagn som är bistro och gå o hämta min frukost.

Ha en bra dag! :)


Tankar


Att vakna innan klockan ringer

Såååå underbart!! Inte alltid jag vill gå upp då jag inte börjar för ens kvart i elva, men dessa dagar då vi har morgonmöte och klockan ringer tio över sju... Då är det GULD VÄRT att vakna av sig själv, solen lyser, balkongdörren är öppen & grannen mittemot lyssnar på Rixmorgon Zoo precis sådär lagom högt. Helt underbart.

Jag brukar inte tycka om måndagar, inte alls. Men detta kanske blir en bra dag trots allt. Hoppas :))

Love.


Söndag

Imorgon är det måndag igen. Helt otroligt vad fort veckorna går. Tänk er, snart sitter jag på en vacker strand med en drink i handen i på Rhodos. Bara tre månader kvar!

Nu ligger jag i soffan, har en ny städad lägenhet matlåda klar tills imorgon och rena mjuka lakan i sängen. Längtar tills ikväll efter vi ätit tacos, då ska jag ta en varm o lång dusch för att sedan krypa ner i sängen. Mysipysi.

Kram C


Rumble

Min kväll ser ut så här..


Igår vare fest..

Fredagskvällen var toppen! Vin, mys, prat och dans med Jenny min kära vän. Vi träffade trevligt folk och dansade loss, innan hemfärd vart det lite mat på McDonalds och dagen idag har spenderats i soffan. Trött. Men det är värt det :)


Bajsbajsbajsdag

Det här vädret som är nu suger!! Blir på så fruktansvärt dåligt humör... Inget vin till kvällen har jag heller. Prutt!!

Upp och jobba nu gör ju inte saken bättre.. Bajs på denna dag!


Han den där

Min kära, alldeles egna kille, underbara, fina, kärlek, för alltid & för evigt. Du & jag. Jag älskar dig.


Kafffeeeee

Eftermiddags kaffe kan vara blad det bästa ever men trots det är jag på skit dåligt humör, vill bara hem, skit dag.

Tur att det är grey's ikväll och att min pojkvän är hemma så jag kan få kramas!

Bajs & hej


Måndags-ångest

Det slår aldrig fel.. Varenda måndag är skit. Hatar att gå upp från sängen, gå till jobbet osv. Allt går i slowmotion!! Som tur är så ligger jag i sängen och denna måndag är över så fort jag slutit ögonen.

Jag & Frida var o sa hej då till Aja som åker till Rhodos i sex månader för jobb och allt annat underbart som väntar henne. Stor kram!!

Imorgon är det dags för mig att möta crossen, i MINST femtio minuter. Behöver det! Men först.. God natt :))


Söndags-mys

Har precis kommit in efter att suttit på balkongen hela morgonen. Så skönt ute! Morgonsol är väldigt trevligt. Efter frukosten så njöt jag och min kära sambo av mera kaffe, sol & kortspel.

Nu ligger vi och slappar i soffan, ikväll är det super bowling som gäller.

Ha en super dag :)


Lördags kväll

Denna kväll har spenderats med vänner, fina, underbara vänner! Johanna, Frida, Emil & Dana. Vin, chips, godis, kaffe, skratt, näsblod, sång och mys! Jätte trevligt har jag haft men nu är det dags för sängen. Underbara efterlängtade säng.. Natti :)


Vaska

Äntligen har jag fått vaska! Men inget champagne eller dylikt utan linsvätska. Alltid nått om man nu inte har nått att göra på jobbet ;)


Lördag, nu kör vi!

Jobbelijobbeli nu fram till tre, men vad gör det? Jag är glad ändå :)


Blä, bajs, skit

Nu vill jag bara hem!!!! Lägga mig i soffan o ligga där hela kvällen.. Så det så!!


Mer än okej

Det är något som spökar, jag känner mig inte sjuk eller ledsen men väldigt nedstämd, hängig, tyst, kall, trött, ballong-magen osv. Kan det vara stress? Någon typ av utbrändhet? Äh inte vet jag... Ingen liten bulle i alla fall då det kan vi utesluta. Eller?

Önskar allt var mer än bara okej. Nu vill jag bli samma glada Caroline igen tack!

Har för övrigt varit med alla systrarna Hellström hos Louise och Jimmy. Jag vill också bo i hus, ha kakelugn, gamla slitna dörrar, trädgård, knarrande golv.... Så mys.

Nu ligger jag i soffan, ny duschad under en filt. Kallt. Frusen. Snart är det sängen. Go'nattis.


Om, bara om..

Vad händer då? Jag har haft en sådär konstig känsla idag. En sådär känsla som man vet att kanske är den sann, kanske är det verklighet. Men hur skulle jag ta det? Hur skulle allt bli? Jag vill så mycket men ändå inte. Det gör det inte lättare att veta att en person sa att det skulle bli såhär, hon sa snart, hon sa om. Känner redan du hur jag börjar gå in i nån slags försvars position. Om, jag säger bara om.. Hur skulle allt bli?

Fy för tankar om kvällarna. Nu vill jag bara sova och hoppas att jag mår bättre imorgon. Ledig på torsdag. Längtar.

Nattgott!


Tisdag

Bara eftermiddagen kvar nu då.... Jag vill hem!!

Kanske om jag dricker lite kaffe går det fortare? Och jag kanske blir pigg o glad. Hoppas.....


Sista lediga dagen..

Efter denna underbara påskhelg med trevliga middagar, presenter, godis, kramar och överraskningar är det nu dags för lite egentid i soffan. Jag har bjudit in mina vänner avokadoröra, salsa och tortilla chips! Lovely.

Imorgon är det dags att ladda batterierna för ännu en jobbvecka. Kort sådan. Skönt.

Hopp o hej, natti, puss!


Glad jävla påsk

Önskar mig & min vän Frida!




Påskafton

Världens finaste påskägg!!

Frida & Johanna, två otroligt fina vänner kom och överraskade mig på Påskafton med ett underbart påskägg. Det första och troligtvis det sista denna påsk. Tack underbara, vackra, fina, äkta vänner. Tack.


Fredagsmys.

Mysdag. Skit väder. Påskafton imorgon. Inga påskägg. Kallt. Trött. Rosa är en fin färg. Saknar min pappa. Saknar uppvaktning. Lite tankar på kvällskvisten. Längtar till sommar. Rhodos. Längtan..


Skärtorsdag

Precis vad jag behövde!


Astrid

Låt mig presentera min lilla mysis, Astrid. Mamma kom med påskpresent på jobbet. Min alldeles egna vovve :))


Påååååskis

Lite påskpresenter måste man ju ge bort :)) myspys.

Idag är sista jobbdagen innan påsk-lång-ledigt! Nu kör vi!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/234259/images/2012/pic_197008888.jpg" class="image">


Vill man vara fin..

..får man lida pin! As äckligt, men millis måste man ju äta inför träningen sen. Längtar till korvstråganoffen ikväll :)


Tisdag

Har man inget att göra på jobbet så kan man vika kartonger... Alltid kul.

Hej & hå!


Morgonpaniken

Jag har två alarm på mobilen. Ett som ringer 7.20, då är det dags för morgon promenad, och sen har jag ett som ringer 8.45 som talar om att det är dags för frukost. Precis som skalman! Nu vaknade jag i ren panik och tron om att jag försovit mig när klockan var 8.15. Som tur är så var det ju bara en lätt panik som försvann när jag insåg hur mycket klockan var. Dock så blev det ju ingen promenad. Tråkigt.

Nu ska jag lugna ner mig, äta frulle och gå till jobbet. Idag bjuda det på smörgåstårta till lunch eftersom vi gjorde så grym försäljning förra veckan.

Nä.. Upp & hopp liten loppa :))


Kärlek

Älskar känslan av att bli alldeles varm i kroppen, pirrig, lycklig. Jag har mannen i mitt liv, underbara, fina Simon. Tack för att du finns. Jag älskar dig.


RSS 2.0