Måndag, igen!

Då var det måndag igen, härligt, veckorna går så fort och snart är det jul! Jag längtar!

Min helg har varit underbar även om jag i S letat soffa o säng varje minut. Hittade till slut en soffa på chili med tillhörande fothölj, heelt underbar! Sängen hittade vi på ikea, trogna Ikea!

Nu gäller det bara att hitta ca. 15.000 nån stans.. Hm..


Goodnight lovers

Nu ska jag o min älskade kramas till de sista minutrarna av inglourious basterds och sedan sova.. Idag känns sängen extra skön o imorgon är det helg!

Denna helg ska bli så underbar.


Fisksoppa med saffran

Middagen vart så otroligt god, nu väntas ost & kex plus ännu mera vin!

Hihi


Vilken måndag!

Vilken dag vi hade igår, efter 12000 kronors kunden sålde vi på rejält! Jag var andra bästa säljare i kedjan! Wihu!

Och eftersom att vi jobbat på så bra på GM så får lön denna månad också ;) det firade med att köpa färsk fisk till saffrans soppan jag tänkte göra och ost till efterrätt ;) så himla muums!

Nu dags att jobba!


Super seg..

Jag är super dag idag, gillas inte alls. Nu vill jag hem, göra älgköttbullar och titta på bridesmaids..

Kan ju i allafall glädja mig åt att jag precis sålde glasögon till en trevlig herre för 12600 kr, inte illa!

Btw, jag vill också ha nya! Eller?


Gameday!

För att vi är så jävla snygga, har as kul & ska ut o dansa!

KÄÄRLEK


Natti!

Efter en trevlig fredagskväll säger jag godnatt! Imorgon väntas jobb och efter det bara mys i soffan.. Eller?

KRAM


Typiskt!

Kom precis på att jag skulle varit ledig idag egentligen.. Typiskt!

Kunde ju ha druckit vin ihop med Jenny igår ju. Det är inte ofta man glömmer att man ska vara ledig, kul! Låt det inte hända igen bara ;)

Nu ska jag väl fortsätta jobba? Eller? Haha


Förresten..

Typ såhär har jag sätt ut idag..


Ledig dag

Denna lediga dag har bestått av städning, tvättning och färga håret på lillasyster. Nu ligger jag o S i soffan i fiser efter kebaben. Trevligt!

Imorgon är det helg, jobb helg. Men det känns okej. Nått kul ska jag väl kunna hitta på?

Natti!


Underbar onsdags kväll

Vin o mat! Finns det något bättre? Nä, tror knappt det.. Har snart dragit i mig en hel vinare, inte fel, o grey's visas på tvn. Lovely!

Ledig välbehövd dag imorgon, och sova gott kommer jag göra ikväll. Så jävla underbart gott!


V.42

Vet ni? Bara tio veckor kvar på detta år!? Förstå.. Tiden går jätte fort och snart är vi gamla. Nä kanske inte det, men framtiden, den bör man väl tänka lite på. Jag bara hoppas att Simon kan få behålla jobbet på aktionsverket, att vi kan flytta och att man hinner leva lite.

Samma sak varje dag och även om åren går fort så känns oftast veckorna i sig som en evighet lång. Blä.

Ikväll ska jag hem o äta fisk till middag och godis till efterrätt. Sen ska jag kramas med min kille.

Nu ska jag jobba igen, mätt i magen!
Puss, kram o kläm på rumpan


Söndag :)

Söndagen började med super frulle! Frida kom o åt med mig o S, jätte mysigt! Sen sminkade jag henne lite eftersom hon skulle på modevisning och puckona inte hade sminkkös?! Konstigt.

Nu har jag o S varit hos mormor och fått söndags-stek. Så jävla underbart gott! Nu väntas fika i gårdsjöberg med Sara o Jimmy och självklart mamma o pappa Gunnarsson.

Mys söndag! :)


Konstigt..

Bilderna under vart tydligen dubbelt.. Konstigt. Ibland är blogg.se appen as bra vissa dagar funkar den inte o nu vart det såhär, jaja, det får ni ta ;)

Gonattis


Vilken härlig dag

Sicken underbar dag jag har haft! Frida kom o hämta mig klockan tio, då bar det av till söderköping för mys. Jag fick en super vacker ring och en söt liten blomma! Vi passade på att ta en liten promenad, tittade på babykläder och tog en fika när vi ändå var i mys-hålan. Ringen & blommen kommer självklart ifrån världens bästa aklejatred.blogg.se!

Efter det åkte vi in till stan och jag gick på 4D bio med mina super tuffa småbröder o pappa, kul.

Nu sitter jag i soffan och dricker vin, Jenny gick för en stund sen och snart är det dags att förflytta sig till sängen. Kan inte sammanfatta dagen bättre, vilken härlig dag!


Lalala


Fredag?

Jag brukar alltid känna att det är fredag.. En känsla som liksom bara kommer o man blir alldeles jätte glad. Men idag känns det inte, det känns bara konstigt. Mitt humör är inte dåligt, det är bara nått som är konstigt? Haha. Allt blev konstigt nu. Förstår inget.

Jag har precis ätit min lilla lunch, va inte ett dugg hungrig, men äta bör man annars dör man..

Jag längtar tills imorgon, min vän Frida Andersson har nån typ av suprise in planerad, spääännade!

Kramkram


Rosa

Alla som känner mig vet ju att min favvo färg är rosa, underbara rosa! Därför vill jag bara visa min fin fina blomma som äntligen slagit ut.. Sååå fin!

Imorgon är sista jobb dagen för denna vecka, skönt, och vi (från jobbet) ska ut och dricka lite plus äta direkt efter jobbet. Himla trevligt. Men nu är det godnatt :)


Kålpudding, mumsi!

Tackar min gulliga vän Frida Andersson för en underbar lunch! Fick med mig lite kålpudding av henne igår som matlåda.. Och det var såååå himla gott! Nu är jag verkligen super mätt! Längtar redan tills söndag då jag planerar att göra egen kålis, S vart ju så svartis att jag fick äta god lunch idag och inte han..

PLUS att jag gick förbi Vagabond (där Frida jobbar) innan jobbet och hämtade muffins som hon tyckte jag kunde ta med som fika idag. Hallå hur gulligt??

Pusd&kram


Lill-lördag

Jag är så jävla trött, fy fan, så inte nån direkt Lill-lördag för mig idag. Jag ska hem direkt efter jobbet o lägga mig i soffan! Myyyssss! Längtar redan nu, töntigt.

Igår var jag has Frida, hon gav mig massage. Det känns idag. Ooont. Men för jävla skönt..

Dags att sminka sig? Pust, vill inte idag! Behöver kafffee!


Underbara vänner!

Säga bara, From here to eternity <3

Jag är förevigt tacksam, tack för att ni finns, Misen, Johanna, Mathilda & Frida. Underbara vänner!


Ledig dag

Min lediga dag har jag spenderat hos mormor, på city gross och i soffan under en filt med tända ljus o pyjamas byxor! Seg men väl behövlig dag!

Nu är det godnatt :)


Muffen

Här är muffen, jätte god äpple muff med vaniljtopping!


Jobb jobb jobb

Jobbar. Eller nu har jag rast, längtar tills eftermiddags kaffet o muffinsen. Dagen började bra, nu känns det sämre. Jag vill bort. London o bästis nästa. Önskar jag vore några år äldre än vad jag är, det skulle passa mig och livet kanske skulle vara snäppet enklare. Inga måsten. Inga men.

Får se vad som händer ikväll.. Vin vill jag ha!


God morgon!


Mat & muffins

Denna kväll har bestått av matlagning och bakning. Alltid lika trevligt! Äpple muffins fick det bli, hoppas mina kära kollegor tycker de är goda, bara för deras skull jag bakade.. & för att jag tycker det är avkopplande.

Imorgon är det Lill-lördag, tänkte att jag skulle hitta på nått kul. Är ju trots allt ledig på torsdag :) en kväll på munken vore trevligt? Nån som är på?

Nu ska jag sova i väntan på att S ska komma hem, han lever loppan som om livet inte var annat en en lek.. Som vanligt. Natti.


Soligt men kallt!

Vilken luring! Gå en liten promenad på lunchen är alltid lika trevligt, speciellt när solen skiner. Dock så var det för jäääävla kallt! Så jag gick bara runt kvarteret och tillbaka..

Nu sitter jag o slöar i soffan på jobbet, drömmer om nya glasögon o längtar tills jag slutat, för då ska jag hem o baka äpple muffins! Gottit! Sen, tack vare Frida, så ska jag även göra lasange (stavas?). Typ flera år sedan jag åt det. Spännande!

Förresten, kom på synundersökning, gratis! Bara att boka tid :)

Kramis


Tröttast i stan

Jag har nog aldrig varit så trött som idag, ville INTE gå upp. Nu är klockan halv tio och jag ska gå och lägga mig, eller ja, först duscha. Imorgon börjar jag tidigare så jag behöver verkligen somna tidigt.. Och sköööönt ska jag sova, så det så!

Allt känns okej, hoppas bara det känns bra snart..

Godnattis


God natt, god natt

Mys kväll har vi haft här hemma med chips, dipp, grönsaker och film. Nu lägger vi oss i sängen, ännu mera mys väntas. De tända ljusen får lysa tills de slocknar. Hoppas på att morgon dagen och veckan som kommer blir bra. Det behövs, lite hopp. Du blir vad du tänker, tro på dig själv. Mottot för kommande vecka! Nu... God natt!


God morgon!

Jag som sa att jag längtade efter sovmorgon.. Eller hur.. Pust, alltid så typiskt att vakna strax innan nio, o jag kan ju inte somna om då en timma eller två då, när jag väl vaknat liksom. Så nu har jag legat i sängen att bra tag, kollat på modelljakten på mobilen o nu ska jag väcka Simon. Eller mat först? Är jääätte hungrig!

Kvällen igår bjöd på lagom mycket dricka, lagom sent i sängen & lagom mycket tokeri! Gitarr hjältar för fullt och även nån form av sång o dans? Men kul hade vi!