Ny vecka

Igår hade vi mys hemma med hemma gjord pizza, chips och Wallander. Bjöd över bakis Frida på mys med mig och S. Alltid lika mys.

Idag är dagen inte lika mysig i allafall inte på jobbet, samma dåliga känsla och när en kund blir sur över nått försöker jag inte förklara eller göra han/hon glad utan blir istället jätte irriterad. Folk.
Jag gör så gott jag kan, men det är inget kul. Önskar det blir bättre snart.

Nu är det sing thai som gäller, älska mat, älskar thaimat till lunch, lyx.

Hopp & hej


Samvete..

Jag har oftast inte dåligt samvete, jag gör som jag vill och sätter mig nästan alltid först. Men min kära far har en förmåga att se till att jag får så fruktansvärt mycket skuldkänslor och dåligt samvete för att jag inte ställer upp eller inte finns där.. Men vart finns han? Vart ställer han upp? Jag vet att han älskar mig men ändå.. Han är expert på att få mig känna så här och det är skit jobbigt. Jag finns här i form av kärlek och mys till familjen, men tjänster?! Nej, får aldrig nått tillbaka, aldrig.

Tur att jag ska få mesla (semla) idag i allafall, lite glädje. Till senast tre får jag tjura!

Hopp & hej


Senare, snart..

När allt är klart i lägenheten, det är inte mycket kvar, men när allt väl är på sin plats då.. Då kommer jag älska våran lägenhet. Jag älskar min sambo.

Nu smink, sen jobb.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/234259/images/2012/pic_186270100.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/234259/images/2012/pic_186270100.jpg" class="image">


Dagen innan lön!

Ojojoj som jag längtar tills imorgon, lön. MEN jag får inte längta allt för mycket då det är dags för ett nytt sparande nu! Saker till lägenheten, resa, unna sig själv. Spara pengar! Och jag ska bli bättre än någonsin på det!

Dags att fortsätta jobba, imorgon är jag ledig och det blir Ikea och stor handla för mig och S. Han är hemma från jobbet denna vecka då vårdcentralen gav honom en skena till handleden och sa att han inte får bära eller överanstränga den. Stackarn.

Puss & hej!


Alltid samma sak..

Så trött, sååå jätte trött. Har varit på kalas idag direkt efter jobbet, min underbara vän Frida Hellström fyller nämligen år idag. I allafall så var det super trevligt men klockan halv nio kom första gäspen.. Tvåhundra gäspningar senare bestämde jag mig för att åka hem. Nu ligger jag i sägen, har legat här i en timme OCH JAG KAN INTE SOVA. Jag är så trött, men så fort jag tvättat av mig sminket och lagt mig i sägen så tar det cirka en till två timmar för mig att somna.. Skit också. Alltid samma sak.

Då gör vi ett försök till, godnatt!


Söndags morgon

Oj så glad jag är att jag inte hittade å nått igår. Låg i soffan och tittade på day after tomorrow och efter det direkt till sängen. Jätte skönt.

Jag har varit uppe och tvättat nu på morgonen, massa smutstvätt, men gick och la mig en stund igen. Vred tvn i vardagsrummet så jag ser från sängen, öppnade balkongdörren och släpper in lite ny luft. Utöver detta ska jag pussa min sambo godmorgon och gå upp o göra amerikanska pannkakor till frukost.

Hur bra morgon? Lovely.


Kompis!

Vi har inte träffats sen tisdag, börjar få Frida-Signe abstinens!


AS TRÖTT

Jag kom precis ut duschen, en vaaarn dusch. Super skönt. Nu ligger jag och S i soffan, utslagna. Min kära halv sover i mitt knä. Underbart.

Jag funderar på att inte lämna soffan på hela kvällen, eller ska jag kanske ta en treo och ta mig från lägenheten? Tror jag redan bestämt mig..

Pussohej


Fredag?

Det är så otroligt dålig stämning på jobbet, tråkigt att vara här och jag vill inget annat än gå hem. Oavsett hur mycket man skämtar eller hjälper till så uppskattats det inte. Det har gått så långt att alla står och muttrar i varsitt hörn. Kan inte alla konserterna sig på sitt jobb istället för att gå och störa sig på andra, beklaga sig och sitta o glo? Jag är inte alltid på bra humör, utåtriktad mot kunder, bäst på det jag gör eller överlycklig att vara på jobbet.. MEN jag gör mitt bästa, alltid. Tänk om alla andra kunde försöka dom också. Tänk om.

Allt detta gör att det inte känns som fredag utan som en tråkig måndag. Jag ska hem till Vickan ikväll och äta tacos och mysa, men eftersom att hon även är min chef så kommer det bli även lite jobb vi pratar, måste få säga vad jag tycker och vad jag tycker BÖR ändras för att få en bättre stämning på jobbet. Ibland önskar jag att jag var chef.

Pust & puss


Kul

Ibland har man lust att lätta upp stämningen på jobbet ;)


Underbara lunch

Alltid lika kul med lunch, sitta i soffan och bara dega i en hel timme! Ätit tacos till lunch.

Ikväll ska jag ge mig på kycklingklubbor till middag, hm, vet inte riktigt hur eller vad som blir godast. Spännande. Får se om tjejerna kommer på kvälls fika efter middagen, visa dom runt i vår nya lya. Hihi.

Tjugo minuter kvar på rasten, nu ska jag njuta innan jag måste upp och jobbelijobba igen, kramis.


Nattinatt

Efter en mysig och bra helg är det nu dags för våran oerhört sköna säng!!

Godnattis <3


Vill inte..

Har ingen lust att jobba idag, vill bara ligga kvar i sängen, så gott man sover, så skön den är, mjuk, stor. Skulle kunna bo här.

Längtar till helgen, då kör vi det sista med lägenheten. Sätta upp tapet, byta kranar, klädhängare, ta ner allt skit till källaren och sedan piffa till det sista. LÄÄNGTAR!

Äh, nu är det bara att gå upp, sminka sig lite och gå. Har redan gått upp en gång idag och ätit frukost. Men gick och la mig igen.. Goooooosigt.


Hur underbart?

I looove it! Kläder, skor, vårt hem! Njuter av livet!


God morgon!

Jag har nog aldrig sovit så skönt som jag gjort inatt, underbart. Vill aldrig gå upp. Eller jo, vill ju bli klar och flytta in helt. Bara att gå upp och börja köra.. Men först, RULLA över till min sambo och pussa honom god morgon!


Sjuk-vecka

Hela veckan har varit pyton och jag vill bara ligga i sängen hela dagen!

Såhär såg min dag ut igår..
(& idag blir set samma sak, sängen är min BFF just nu).


Snart..

På torsdag har vi bestämt att det ska bli första natten i våran nya lya, jag längtar. Inte mycket kvar nu, bara finlir och få det mysigt som vi vill vårt hem ska va!

Lääängtar nått enormt.


Nytt fint år!

Jag älskar dig <3


RSS 2.0